Bezoekadres    
Nijverheidsweg 8 Tel 0545 - 295 160
7161 AA Neede Neem contact op
Home  »  Over ons  »  Achtergrond

Sinds de oprichting, in 1987, is het bedrijf Machinefabriek Diepenmaat Neede B.V. uitgegroeid tot een professioneel totaalleverancier van groot draai en freeswerk met alle bijkomende bewerkingen. De ervaring die in de loop der jaren is opgebouwd, vormt, samen met het leveren van kwaliteit, het speerpunt van de bedrijfsvoering. Machinefabriek Diepenmaat Neede B.V. is de vertrouwde adviseur, die klaarstaat om alle opdrachten perfect te laten verlopen.

Op ruim 3000 vierkante meter bevindt zich een groot machinepark met hoogwaardige kwaliteitsmachines. Zie hiervoor ook onze beschrijving van het machinepark.

Het begon klein met één werknemer en er werden vele uren gemaakt. Al snel werd de werkplaats te klein en in 1990 het bedrijf aan de Koopmansweg in gebruik genomen. In 1996 maakte Machinefabriek Diepenmaat Neede B.V. een groei door. Het aantal medewerkers breidde zich uit, de klanten kring werd groter en de geproduceerde werkstukken groeiden in omvang en complexiteit. Er werd gestart met een twee ploegendienst.

Voortuitgang vereist vernieuwing en daar bleef men in investeren. Dit gaf de aanleiding om in 2003 nieuw te bouwen aan de Nijverheidsweg. Tijdens de jaren die volgden werd er continu geïnvesteerd in nieuwe machines, geavanceerde gereedschappen en automatisering.

Eind 2013 was er wederom een tekort aan ruimte waarnaar er is besloten om een stuk bij het huidige pand aan te bouwen. Dit zal medio mei 2014 in gebruik worden genomen. Investeren in nieuwe machines, producten en innovaties voor de toekomst is een belangrijk item binnen het bedrijf. Met de modernste computersoftware solid-CAM kan men 3-D programmeren. Zo is Machinefabriek Diepenmaat Neede B.V. klaar voor de toekomst!

Er zijn nog geen nieuwsberichten toegevoegd.

Wilt u meer informatie over de machinepark van Diepenmaat Neede B.V. ? BEKIJK ONS MACHINEPARK